Нова мода тресе феновете на "Лудогорец" преди мача с "Левски". Екзалтирани фенове от всички възрасти кръщават домашните си любимци с имената на футболисти от клуба на Киро Домусчиев. Запалянковците вярват, че включването на футболните идоли в тесния им семеен кръг ще донесе късмет както на тях, така и на любимия отбор. Асът на "зелените" Марселиньо е символично гушкан от третокласничката Симона, която е кръстила зайчето си на прочутия бразилец. Друга запалена фенка отглежда котарак, наречен на любимия й футболист Моци. Собственици на кучета обещават, че ще кръстят идващите поколения четириноги на най-силните нападатели, от които очакват голове в предстоящите срещи от Лига Европа.

Полицията в Разград също е готова. За да не се провокира напрежение, "сините" фенове ще могат да гледат мача само от клетката. Всички останали трибуни са забранени за гостуващата агитка. Продажбата на билети за мача ще спре в 13,30 часа в събота, два часа преди началото на срещата, предупреждават от управата на "Лудогорец".

В същото време "Левски" предпочете да замине вчера за Разград без гръмки изявления. Единствен новата звезда на "сините" Борислав Цонев даде кратко изявление, с което заяви желанието на отбора Тони Здравков да остане треньор и след Нова година. "С него играем видимо по-добре", сподели юношата.