Синеок, мускулест, с перфектна фигура – ето това е гинекологът Мануел Рико, пред чийто кабинет жените се тъплят на опашка. Младият мъж се е изявявал доскоро като фотомодел, но след завършване на медицинския факултет се е преориентирал към професията на гинеколог.
В момента красавецът работи в чилийска болница и със сигурност предизвиква въздишки и страсти сред слабия пол. Рико е испанец по рождение и дори в миналото е бил носител на титлата мистър сексапил.
“Това беше преди четири години, тогава още ме забавляваше да ходя по разни конкурси, но вече завърших университета и искам да се посветя единствено на кариерата си, избрах Чили, защото приятелката ми е оттам, запознахме се, докато следвахме”, признава Рико, цитиран от списание “Blesk”.

Той твърди, че не се впечатлява, когато получава неприлични предложения от пациентки, нещо повече смята, че външността му не е пречка да си върши работата добре.
“Така дори те се отпускат повече пред мен и го няма обичайното притеснение на пациентката пред гинеколога”, убеден е сексапилният испанец.