За втора година, всички си задават въпроса КОЙ ще участва в чистката и кой не. По случай премиерата на „Чистката: Анархия„, заедно с официалния разпространител на филма за територията на страната Форум Филм, организирахме подготовка за годишната чистка, в която ви питаме кой от посочените герои участва в нея и кой не. Инициативата ни е позиционирана на адрес:

www.chistkata.cinebum.eu

Там ви очакват героите измежду които можете да избирате, там ви очакват пълните правила за участие, там са обявени и нашите 5 апетитни награди.

Включете се в надпреварата, регистрирайте се за участие, изберете кино и следващата седмица 5-ма от вас, ще спечелят двоен билет за прожекция на „Чистката: АНАРХИЯ“ в избрано от тях кино.

Новите Бащи основатели на Америка ви канят да отпразнуваме годишната Чистка. Заедно със сценариста, режисьор и продуцент Джеймс Де Монако в създаването на следващата глава на трилъра участват отново Джейсън Блъм от Блъмхаус Пръдъкшънс (поредиците „Паранормална активност“ и „Коварен капан“), заедно със Себастиен Курт Льомерсие („Нападение над участък 13“, „Четирима любовници“) и съдружниците от Платинъм Дюнс Майкъл Бей („Кръв и пот“, поредицата „Трансформъри“), Брад Фулър („Ужасът в Амитивил“, „Кошмари на Елм Стрийт“) и Андрю Форм („Тексаско клане“, „Петък 13-и“).