Властта се събра на тиймбилдинг в Боровец. Това каза народният представител от ГЕРБ Цецка Цачева в предаването "Тази събота" по бТв. Тя обясни, че семинарът е странна форма за укрепване на взаимоотношенията във властта.

Ако наистина считат, че по този начин трябва да се взимат важните държавни решения, защо не го правят открито, попита Цачева. "Не ми е известно някъде в Конституцията да се казва, че оценки трябва да се правят в спа курорти", продължи тя.

Цачева обясни, че митингът на ГЕРБ в Пловдив е бил платен с партийни средства. "И той беше страшно необходим, за да се покаже, че сме консолидирани", изтъкна тя.

"В предходния мандат бяхме така добри да осигуряваме мнозинство, за да може да има кворум. Сега това не се прави, а депутатите се привикват един по един, за да съберат кворум", коментира Цачева.

"Най-важното за обществото ни днес не е да бъдем занимавани с конкретни фигури политици, а критиките към ГЕРБ не са сериозни, в дни, в които ни очаква зимен сезон и хората се вълнуват от сметките за тока, доходите и това как ще прекарат зимата. Не виждам нужда да коментираме отделни имена", продължи коментара си тя.

Народната представителка изгледа видео с нейната двойничка- Кръстина Стайкова, от село Труд. Водещият Антон Хекимян обясни, че жената е била уволнена от поста си в местното читалище и в момента не работи.

"Винаги съм мислела, че тази жена е симпатизант на БСП. Но, ако са я уволнили заради приликата й с мен, е тъжно. Но това е стилът на управляващите. Премахват всички, които са заемали някакви служби по време на управлението на ГЕРБ", каза Цачева след като видя своята двойничка на екрана.