В кариерата ми слабо място няма. Аз съм участвала в светлата чат на прехода, в която съм работила по напълно законови начин. Това каза Цветелина Бориславова пред Кеворк Кеворкян. Моето присъствие в бизнеса не се е променяло с политическите промени в страната. Когато Бойко Борисов беше премиер аз се държах много дистанцирано от бизнес дейността си и управлявах активите си, посочи Бориславова.
На въпрос за отношенията й с Борисов тя каза, че от пет години са разделени. “Много отдавна не сме се чували. Причината поради, която сме се разделели е дълбоко лична и не бих желала да я споделям", заяви. "Ще бъда щастлива, ако бъда влиятелна и сред хората, на които съм помогнала", каза банкерката. Бориславова изрази възмущението си от проверката, която Сметната палата извършва на Бойко Борисов. "Не мога да си обясня защо се рови 10 години назад. Неприятно е да се проверява 10 години назад за това къде съм ходила в чужбина. Такава проверка не се прави дори на хора, които са в затвора и са извършили престъпления", смята Бориславова.

"В кариерата ми няма слабо място от гледна точка на закона. Работила съм напълно законно с партньорите ми в бизнеса. Но е явно, че имам врагове", категорична е една от най-богатите жени в България.

"Човек трябва да има морал. В България съм се нагледала на злоупотреби. Аз жертвах активността си в бизнеса, защото Бойко беше на висок пост в държавата. Той никога не е могъл да ме стопира. С него се разделихме преди да стане премиер", подчерта Бориславова.