- Любо, в началото на първенството каза в интервю за „Утро“, че отборът на „Дунав“ е с добър потенциал и че ще е фактор в „Б“ група. Като един от най-добрите футболисти на тима как ще анализираш случилото се през есенния сезон?
- Наистина смятах, че имаме добър отбор, но нямахме късмет в първия мач. Освен това тимът бе събран за някакви си десетина дни и като че ли бяхме позакъснели с подготовката за „Б“ група предвид факта, че по принцип трябваше да играем във „В“. Освен това голямо влияние оказа и изискването да играем с четирима футболисти под 21-годишна възраст. Не искам да обиждам никого, но някои от тези момчета не бяха готови за подобно предизвикателство. Помните, че в няколко мача получавахме гол до 15-а минута и после вече беше много трудно. Буквално газехме в калта и все не можехме да се измъкнем. Радостното е, че накрая се стегнахме и взехме много важни 7 точки.
- Много се говореше сред феновете за атмосферата в отбора. Как я усети ти?
- В началото имаше търкания, защото заради правилото с четиримата играчи под 21 години някои добри футболисти трябваше да седят на пейката. В последните 4 мача се обединихме и резултатът е налице.
- Ти и още трима футболисти пристигнахте от „Спартак“ /Плевен/. Какво всъщност се случи в Плевен?
- Аз започнах със „Спартак“ от „В“ група, влязохме в „Б“ без проблеми, дълго време бяхме първи във втория ешелон. Атмосферата за работа бе отлична, защото имахме президент и спонсор като Иван Динов. Той бе задал много добри финансови стандарти като заплащане за играчи от „Б“ група. После се знае - през зимата един човек реши да сложи ръка на клуба и г-н Динов, който наистина беше много точен с нас, си тръгна. Така един чудесен проект бе провален без време. 
- По едно време се говореше, че Динов може да помага и на „Дунав“?
- И аз знам за разговори между него и президента на нашия клуб г-н Симеон Симеонов. Нямам идея обаче дали тези разговори ще имат продължения. Във всеки случай всяка помощ ще е полезна, още повече, че г-н Динов е човек със спортна душа.
- Как виждаш пътя на „Дунав“ през пролетта?
- Като направим една добра подготовка, можем да стигнем до петото място в крайното класиране.