Първата подгласничка от конкурса за красота "Мис казино" през 2010 г. Елена Попович се е превърнало в истински хит по бардаците из Германия. Това твърди читател на сайта HotZona.bg, който е изпратил снимки на българката, на които се вижда как тя чисто гола се разхожда из вертепите . Според него тя е заминала през ноември 2012 г. и е започнала работа в първия за нея Fkk Sharks в Дармщат.
"Тогава тя е с момиче на име Стела Димитрова и заедно работят за общ сводник. След това се връща в България, а при следващото й заминаване за Германия започва работа в Fkk Maingatten във Франкфурт на Майн и паралелно с това ходи във Fkk World в град Гисен", описва подробностите запознатия. Fkk клубовете са заведения, в които момичетата се разхождат голи и предоставят сексуални услуги срещу цени за 50 евро за 30 минути.

"Дефилират" в различни аксесоари- дамска чанта или с обувки, но винаги са чисто голи."Нямам информация дали преди това е работила за т. нар. Laufhaus клубове, в които всяко момиче да има отделна стая и чака клиента си в нея", казва в писмото си читателят. Освен в горепосочените клубове според него Елена Попович е работила във Fkk Palast във Франкфурт, както и във същия клуб в Лайпциг. Снимките, които е изпратил, са правени преди две седмици в съблекалнята в Лайпциг. Елена е снимана чисто гола, докато се преоблича. Фотоси от самото заведение, както и работата й няма, тъй като телефоните и фотоапаратите в такива клубове са строго забранени. На 4 от снимките се вижда как приятелката на Елена си прибира парите.

Елена Попович се прочу, след като стана свидетел по делото срещу Росен Чолов за трафик на жени, тъй като е работила в агенция FH1.
По думите й сводникът на СИК, който бе подчинен на Жени Калканджиева във "Визаж", я принуждавал да проституира. момичето разказва пред съда как била откарана в Сърбия с обяснението, че отива да участие. В същото време яки мъже я принуждавали ежедневно да проституира там, а във вербовката й участвали и покаялата се Ралица Любенова. доколко обаче може да се вярва на думите й, щом и до днес хубавата Елена продължава да продава тялото си, макар и вече за друг сводник? Росен Чолов в момента е на свобода. Попович твърди, че е свидетелствала срещу него, защото я принуждавал да проституира.