Бъдете много внимателни в края на седмицата заради квадратурата на Слънцето и Нептун! Напрегнатите аспекти на Луната в петък и квадратурата на Слънцето и Нептун в неделя вечер може да ни донесат неприятности през тази седмица. Комбинацията между Марс и Нептун обаче ще им противодейства и затова положителните емоции ще преобладават в първите дни от този период, прогнозира астрологът Михаил Преображенски.
В началото на седмицата, въпреки разположението около нулевите стойности на кривата от графиката на биосферата, която той публикува в руското издание “ProGnosis”, ще действат две взаимно уравновесяващи се сили. Едната се свързва с напрегнатия аспект между Уран и Плутон. До петък неговото влияние ще се отрази на семейните отношения, както и на страховете ни от финансовото бъдеще. В петък с преминаването на Слънцето в Стрелец обаче, действието на тази комбинация ще се промени и може да се породят проблеми, свързани с обмена на информация. Подгответе се за провокации, слухове и скандали най-вече на обществено ниво.

Втората сила, свързана с хармоничната комбинация между Марс и Юпитер, ще “работи” от понеделник до четвъртък. Тя осигурява възможности за професионално развитие и подобрение на благосъстоянието за тези, които имат по-рядко срещани специалности и висока квалификация. Първите дни от седмицата са подходящи за целенасочено търсене на нова работа и на нови източници на доходи, уточнява руският астролог.

Преобладаването на положителните ефекти постепенно ще се увеличава до четвъртък, след което ситуацията ще се промени. Петък ще е най-лошият ден от седмицата заради напрегнатите аспекти на Луната. Напрежението ще се увеличи значително в неделя вечер с образуването на квадратура (90 градуса) между Слънцето и Нептун, въздействието на която ще ни се отрази в началото на следващата седмица.

Напрегнатите аспекти на Нептун обикновено са свързани с измама, дезинформация и заблуди. Нептун се счита за планета близо в смислови характеристики на Юпитер, но не в социалните прояви, а по-скоро в идеологическите и философските.
Слънцето в Стрелец оказва по-силно влияние на законодателните инициативи. Може да се очакват в неделя големи идеологически разногласия и дори конфликти на международно ниво. Възможни са и провокации, свързани с информация за важни събития, правни грешки, компромати за длъжностни лица и други неприятности. В личен план е желателно внимателно да “филтрирате” всяка информация и не бързайте да обвинявате близките си заради подозренията си, защото може да си развалите отношенията, предупреждава Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:

Понеделник, неделя – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби

Петък – за Овен, Рак, Везни и Козирог

Неделя – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ:

Вторник, сряда, четвъртък – за Телец, Рак, Дева, Скорпион и Риби

Събота – за Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец

Неделя – за Рак и Козирог