Антъни Гилбърторп - бивш член на Консерваторската партия във Великобритания направи скандални разкрития за високопоставени лица от обкръжението на Маргарет Тачър, съобщават от Daily Mail. По време на управлението на Желязната лейди, политици от Консерваторската партия, както и някои членове на Либералите създали ВИП педофилски кръг, който действал необезпокоявано години наред.
Скандалните разкрития на бивш член на Консерваторите разтърсиха Великобритания

Гилбърторп твърди, че през 80-те години д-р Смит, консерватор на висок пост в Шотландия, го накарал да му намери "забавление", докато течала поредната конференция на партията. Думата "забавление" била използвана като кодово название за удоволствия с млади момчета. Смит дал чекове с големи суми на Гилбърторп и очаквал той бързо да изпълни поръчката му.

"В онези дни беше нормално, публична тайна, че тези възрастни членове на Консерваторската партия си плащаха, за да бъдат с младежи, с които си устройваха невъобразими оргии. От мен се очакваше да намеря най-младите и най-красиви момчета. Това е всичко, което тези мъже искаха", казва Гилбърторп.

Според бившият член на консерваторите, през 80-те години на големи конференции, педофилите в партията са носели миниатюрна значка, която представлявала умалено копие на наградата "Оскар". Така те се разпознавали и се събирали, за да си устройват "забавления".

Популярни политици като Кийт Джоузеф, Роудс Бойсън и сър Майкъл Хавърс, членове на кабинета на Маргарет Тачър, са били редовни посетители на педофилските сбирки.

Гилбъртроп казва, че описал подробно как действал този ВИП педофилски кръг в 40 страници още през 1983 г., Сведенията му, че високопоставени политици се прикриват един-друг и редовно организират сбирки, на които се възползвали сексуално от момчета между 15-16 г., мистериозно изчезнали.

Дейвид Мелър, бивш британски министър, обяви, че казаното от Гилбъртроп са само клюки и не бива да им се обръща внимание, още повече, че хората, за които говори отдавна са си отишли и нямат възможност да се защитят.