Една среща. Една любов. Една тайна от миналото променя всичко…. Най-новият български филм се задава със страшна сила, а от 15.11.2013г. ще се превърне в най-обсъжданото заглавие по родните кино екрани. Натрупал дългогодишна история, с първа тест прожекция още през декември 2012г. „Шестият ден“ вече чука на вратата.

Ние, заедно с продуцентите на филма, спретнахме малка заигравка с главните му герои. Инициативата ни, ви очаква тук:

www.6thday.cinebum.eu

Там ви очакват пълните условия за участие и нашите награди! Двойни покани за бляскавата гала премиера на 13.11.2013г. ще зарадват петима от вас, които ще изтеглим на 11.11.2013г. Поканите са любезно предоставени от продуцентите на филма.

CINEBUM е официален медиен партньор на „Шестият ден“. 


Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова) се срещат случайно в малък планински град. Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той – обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно. Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град. Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силви, ще изправи любовта на двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги.