Криминалният герой К.Ж., известен сред съратниците си с партизанското име Пешо, за трети път през последните десетина дни влезе в криминалната хроника и явно ще се появява периодично в нея, докато не влезе където му е мястото.
В събота през нощта 29-годишният русенец бил заловен бясно да налага с две ръце кафе автомат на ул. „Хан Крум“ от собственика на машината. Повиканите полицаи прибрали „специалиста“ и срещу него вече е образувано поредното дело за опит за кражба.
Пешо се прочу преди няколко дни, когато за по-малко от седмица бе задържан два пъти. Първо бе хванат рано сутринта от продавачка да изпразва павилиона й за скара и пилета на грил на Покрития пазар. Когато жената приближила, той казал „Здрасти, аз съм Пешо“ и невъзмутимо продължил да пълни торбата си с мръвки. Два дни след пускането му от ареста Пешо пак бе прибран за 24 часа, след като бе заловен да бърка с две ръце в автомат за кафе на ул.“Цариград“, откъдето успял да прибере едва 3.50 лева на стотинки. Дали и сега схемата ще се повтори тепърва ще видим. Може прокуратурата този път да поиска да бъде задържан за постоянно, щом  периодичните 24-часови визити в полицията се оказват недостатъчни да го укротят.