ФК Дунав търси млади талантливи футболисти родени през 1998 г. или след това за попълване на състава, който ще участва в Елитната юношеска група до 17 г. на България.

Припомняме, че младите "дракони" си спечелиха място в елита след победа в баража с Несебър с 1:0 на неутрален терен в Шумен. Така за първи път от близо четвърт век отбор с името на голямата европейска река ще играе на най-високото ниво на футбола у нас.

Заинтересованите деца, желаещи да играят футбол на елитно ниво с екипа на Дунав, и техните родители могат да търсят за повече информация директора на ДЮШ на клуба Борислав Богомилов на тел.: 0888 310 935.

Междувременно от клуба потвърдиха, че началото на подготовката на мъжкия представителен тим, който през сезон 2014/2015 ще играе в Североизточната "В" група, ще е на 7 юли. Първата тренировка ще бъде на Градския стадион в Русе, тъй като основният терен на клубната база в квартал "Здравец" е все още в ремонт. Очаква се в края на седмицата старши треньорът Веселин Великов да съобщи повече подробности за подготовката и селекцията, по която работи.