Ноември 2013г. ще започне мрачно… На 01.11.2013г. е световната и българската премиера на едно от най-очакваните продължения за годината. “Тор: Светът на мрака” идва с много очаквания и много подаръци. Официалния разпространител на филма на територията на България, Форум Филм са приготвили седем супер оригинални награди от филма, за онези от вас, които ще наградим на финала на нашата нова съвместна инициатива.

Играта ни е позиционирана на адрес: www.thor2.cinebum.eu

Там ви очаква нашата върволица от плакати. Открийте повтарящия се. Пребройте колко пъти се повтаря и регистрирайте цифрата. Пълните условия и правила за участие, ще намерите на страницата на играта, а наградите, които ви очакват, са:
Променяща цветовете си чаша – 3 бр.
Шапка – 2 бр.
Писалка-чук – 2 бр.

Гледайте “Тор: Светът на мрака” от 01.11.2013г. Разпространява Форум Филм България.

“ТОР: Светът на мрака“ на Marvel Studio продължава на големия екран приключенията на Тор, Могъщия отмъстител, в битките му за спасяване на земята и на Деветте територии от загадъчен враг, който се е прицелил в цялата вселена. В продължението на “Тор: Богът на гръмотевиците“ и “Отмъстителите“ на Marvel Studio, Тор се бори да възстанови реда, но древна раса, предвождана от отмъстителния Малекит, се завръща с опустошителна сила и заплашва да потопи вселената в мрак. Изправен пред враг, на който дори Один и Асгард не могат да се противопоставят, Тор трябва да влезе в своята най-опасна лична битка. Тя ще го събере отново с Джейн Фостър и ще го принуди да пожертва всичко, за да спаси света ни.

В “ТОР: Светът на мрака“ ролите се изпълняват от Крис Хемсуърт, Натали Портман, Том Хъдълстън, Стелан Скарсгард, Идрис Елба, Кристофър Екълстън, Адеуале Акинуойе-Агбадже, Кат Денингс, Рей Стивънсън, Закари Ливай, Таданобу Асано, Джейми Алегзандър, с участието на Рене Русо и Антъни Хопкинс в ролята на Один. Режисьор е Алан Тейлър, продуцент – Кевин Фейдж.