Мечтаното от феновете на Монако партньорство в атаката на тима между Радамел Фалкао и Димитър Бербатов явно няма да се състои. И причината е, че колумбиецът напуска в посока Реал Мадрид.

Според изданието beinsports, което се позовава на вестник "АС", таранът вече е договорил личните си условия с европейските клубни шампиони. Сделката щяла да бъде обявена веднага след финала на Световното първенство.

Договорката между двете страни станала факт в самото начало на тази седмица. Водеща сила за сполучливия изход на преговорите била мечтата на Фалкао да играе на "Сантяго Бернабеу".

Не се знае какво мислят по въпроса "монегаските", които платиха 60 млн. евро за звездата. Но по всяка вероятност, ако получат възвръщаемост на инвестицията си, ще се съгласят на трансфера.

Ако той стане факт, Димитър Бербатов ще остане основната звезда в нападението на френския участник в Шампионската лига, освен ако не му се намери нов партньор до затварянето на трансферния прозорец.

Благоевградчанинът беше привлечен именно за заместник на Фалкао, но докато колумбиецът се възстанови от травмата си в коляното. Сега може да му се наложи да го замества и заради трансфера му.