Елате безплатно на мача Локомотив Пловдив – ЦСКА с подкрепата на бензиностанции "Газпром", призоват своите фенове от ръководството на "смърфовете".

"Ръководството на нашия клуб има удоволствието да ви съобщи, че бензиностанции "Газпром" избраха ПФК Локомотив (Пловдив) за свой стратегически футболен партньор в България! Предстои в най-скоро време да бъде подписан и официалният договор между двете страни. След неговото сключване ще стане ясно как бензиностанции "Газпром" ще партнират на футболен клуб Локомотив.

Освен това ще бъде съобщено за редица общи инициативи, част от които свързани с кампанията "Да вдигнем "Бесика"!

Още този кръг стартира първата инициатива, която се осъществява в името на привържениците на Локомотив (Пловдив). На практика те ще получат възможност да гледат безплатно двубоя с ЦСКА в събота!

С всеки закупен билет за мача, привържениците ще получават и талон за сериозна отстъпка при зареждане на гориво във веригата бензиностанции "Газпром". Така с дадената отстъпка, бензиностанции "Газпром" покриват разходите на феновете за мача Локомотив (Пловдив) – ЦСКА.

Благодарение на договорката на благодетеля на Локомотив (Пловдив) Константин Динев с ръководството на бензиностанции "Газпром", инициативата ще продължи на всеки домакински мач на "черно-белите" през този сезон", съобщават "смърфовете" на сайта си.