8-годишната русенка Тереза Тодорова смая с талант и чар Слави Трифонов. Малката певица, която е възпитаничка на детска вокална школа „Слънце“ към Общинския детски център за култура и изкуство с ръководител Наталия Константинова, беше изненадата, която поднесоха на Дългия музикантите от бенда. В поредното издание на „13 години стигат! Времето е наше!“, в което всеки четвъртък вземат думите музикантите от шоуто, Гъмзата и Димитър Солтарийски бяха поканили Тереза като гост на предаването.
Русенци вече знаят добре не само че малката чаровница притежава вълшебен глас, но и че има невероятно артистично присъствие на сцена, без капка притеснение от камери и микрофони. Това обаче беше стопроцентов сюрприз за Дългия, който до последно не е знаел кой е гостът в четвъртък. Тереза изпя няколко песни, една от които в дует с Гъмзата, като влезе в тона на закачките на Гъмзата, Солтарийски и Слави. Нещо повече, тя обясни на Дългия, че мъжки папагали се отглеждат само от жени. А накрая седна пред йониката и изпя още една песен, като си акомпанираше сама, показвайки, че не случайно е една от най-способните ученички на пианиста Евгени Желязков в Националното училище по изкуствата.
След като записът приключил, Слави Трифонов не скрил изумлението си от срещата с талантливото русенско момиченце. Той предложил на родителите на Тереза очарователната им дъщеричка да има редовен ангажимент в шоуто. Слави Трифонов и Евгени Димитров възнамеряват да правят специално детско шоу, в което им се иска Тереза да блести със своите таланти на певица и пианистка.
Това е предложение, което тепърва ще обмисляме сериозно, казаха родителите на детето, като подчертаха, че най-важното за Тереза е нейното добро образование.