Полицаи откриха и върнаха невредимо 15-годишното момиче от град Троян на родителите му, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Ловеч. Открити са и тримата й похитители, които са задържани за едно денонощие в ареста.

Адрияна беше отвлечена от дома си на 28 септември, след като трима мъже нахлули в дома й и пребили родителите й. Впоследствие стана известно, че тя е била омъжена, но се е прибрала при родителите си заради тормоз.

„След проведени съвместни издирвателни мероприятия на територията на гр. Тръстеник около 14.00 часа вчера, служители на Районно управление "Полиция" -Троян и Районно управление "Полиция" - Долна Митрополия е намерена непълнолетната Адрияна Ангелова Горанова, която бе обявена за общодържавно издирване преди няколко дни - на 28 септември", се казва в съобщението.

„Открити са и тримата предполагаеми похитители – В.И. на 39 години, И.Т. на 35 години и Н.Т. на 18 години, всички от град Тръстеник. По случая в Районно управление "Полиция" -Троян е образувано досъдебно производство. За срок от 24 часа са задържани и тримата мъже. Работата по случая продължава, а момичето е предадено невредимо на родителите си", уточняват от МВР.