Лятото чука на вратата. Слънчевите дни ни атакуват един подир друг. Време е да се откъснем от ежедневието. Време е да се пренесем на запад. Мноооооооого на запад.

Може би толкова. Необятна пустош. Милиони опасности. Милиони начини да умреш, а който оцелее, че разказва как е успял. А който оцелее, ще разказва какво е спечелил. Оригинална шерифска значка- отварачка „Който оцелее, ще разказва“, оригинален тефтер „Който оцелее, ще разказва“ и любимата на всички каубои, колода карти за игра „Който оцелее, ще разказва“.

Пиперливата екшън- комедия идва от 06.06.2014г в кината и ще ни залее с един хумор, НА РЪБА. Разпространителите от Форум Филм България заделиха каймакът, на оригиналния мърчъндайз на филма, специално за феновете на CINEBUM, а ние ви приготвихме най- оригиналната и визуално приковаваща вниманието игра до момента.

Добре дошли на нашето стрелбище.  То е позиционирано тук:

www.koitoocelee.cinebum.eu

Тук, който оцелее, ще разказва. Тук, който оцелее, ще печели. Покажи ни, че си добър с револвера. Стреляй точно. Отстреляй нежеланите награди. Спечели ТОЧНО това, което искаш. Ние ще ти го дадем. Отваряме врати днес и след точно две седмици ще изгърми и последния куршум, след което всички награди ще паднат.

Ето ги и тях:
1 бр. оригинален тефтер
3 бр. оригинална отварачка за бутилки
3 бр. колода карти за игра

„Който оцелее, ще разказва“ идва по родните екрани от 06.06.2014г. Разпространява Форум Филм България.


Албърт (Сет Макфарлейн) отглежда овце и по душа изобщо не е смел човек. Той дори губи любимата си (Аманда Сейфрид), когато отказва да се дуелира за сърцето ѝ. Скоро след това обаче, той среща друга дама (Чарлийз Терон) и преоткрива увереността си с нейна помощ. Пастира ще осъзнае колко смелост се крие в него всъщност, когато съпруга на тази дама (Лиъм Нийсън), поиска разплата за изневярата им.