Първото висококачествено обслужване в технологичната сфера заработи в „Мол Русе“. Основната дейност, която AFC group развива, е в областта на информационните и телекомуникационни технологии, но по-специално се фокусира върху отстраняване на софтуерни и хардуерни проблеми на мобилни телефони, смартфони, както и аксесоарите към тях.
AFC group успешно оперира на европейския пазар вече повече от 16 години. Като главна локация на своите обекти тя избира едни от най-големите европейски търговски центрове в Германия, Испания, Румъния и др. Компанията стъпва на българския пазар с откриването на търговски обект в „Мол Русе“.
AFC group обещава на своите бъдещи клиенти сигурно решение на проблемите свързани с техните мобилни устройства, като им спестява и дългото чакане на части и компоненти, тъй като обектите от веригата разполагат с постоянна наличност от компоненти и аксесоари за широк спектър от мобилни телефони. Фирмата разполага и с модерен арсенал от високотехнологична апаратура за диагностика и ремонт.