Скандалният Виталий Седюк, който се прочу с провокациите си към холивудски звезди, нападна Брад Пит по време на премиерата на филма "Господарка на злото", в който участва Анджелина Джоли.
Актьорът беше атакуван и ударен в лицето, докато минаваше с Джоли по червения килим. Очевидци са видели нападателя да прескача загражденията пред киното в момента, когато Пит и Джоли позирали за фотографите. Седюк моментално е бил заловен от гардовете на Пит и е задържан в арест в Лос Анджелис по обвинение за нанасяне на лека телесна повреда.

През тази година скандалният украински журналист Виталий Седюк не слиза от вестникарските хроники.

В началото на годината той се появи ненадейно на модния подиум в Ню Йорк, за да си покаже прашките от леопардова кожа и короната с портрет на Леонардо ди Каприо. На модното шоу бе представена колекцията за сезона есен/зима 2014 г. на Прабал Гурунг в рамките на Седмицата на модата.

По-късно на наградите "Грами" Седюк изскочи на сцената, за да се обясни в любов на Адел, а само преди две седмици влезе под роклята на Америка Ферера по време на церемония на Кинофестивала в Кан.