Джаро се завръща жив в четвъртия сезон на хитовия сериал "Под прикритие", издадоха от екипа. Снимките за новия сезон са започнали днес, съобщиха от БНТ. Познатите на феновете на сериала герои Иво Андонов, Мартин, Куката и барманката Ади продължават да са част от сериала.

В новия сезон на криминалната сага зрителите ще се срещнат освен с досегашните си любими герои и с доста нови актьорски имена.

Екипът на сериала е избрал яхтеното пристанище в Свети Влас за началото на снимките.

От екипа обещават заплетена фабула, неочаквани обрати, сложни каскади и напрежение от началото до края.

Продуцентът Димитър Митовски ще бъде и режисьор на първата серия и издаде част от новата сюжетна линия. "Засега мога да кажа, че Джаро се завръща, той е жив. Завръща се по море някъде от чужбина, но откъде точно зрителите ще разберат, когато гледат сериала", каза той.

Захари Бахаров, Мариан Вълев, Ивайло Захариев и Миленита продължават участието си и в новите серии, а продуцентите загатнаха за изненади.

"Има много нови герои, много нови известни български и чуждестранни актьори по всяка вероятност ще видим на екран", подсказа продуцентът Иван Дойков.

Голяма част от снимките на сериала, освен в курорта Свети Влас, ще бъдат в Бургас и София, а част от сцените и епизодите ще се снимат и в чужбина.

По всяка вероятност първите серии от новия сезон на "Под прикритие" зрителите ще могат да гледат в края на годината.