Скандалната победителка в Евровизия Кончита Вурст ще гостува ексклузивно утре в „Като две капки вода“. Седмици след като спечели престижния конкурс бутонът на късмета отреди на Мая Бежанска изключително сложна задача – да изиграе именно Кончита. Дали този образ ще го причисли към мъжките или към женските, ще разберем утре от 20.00 часа по Нова. Тогава ще видим и кой е по-скандален – дали Кончита или Майли Сайръс. В нейния образ пък влиза Нети, а дали ще изпълни Wrecking Ball, която песен разбуни духовете, ще разберем утре в „Като две капки вода“ по Нова.

Други две сексапилни изпълнителки ще премерят сили на сцената на „Като две капки вода“. На Къци предстои пореден женски образ – този път Кристина Димитрова. Срещу него ще се изправи Неве, която му „открадна“ Дженифър Лопез и сега ще видим дали няма да го направи по-успешен. Къци сподели, че вече е свикнал да ходи на 12 см. токчета, дори танците не го затрудняват.

На останалите участници предстоят трудни задачи. Деян ще бъде Кърт Кобейн, Стефания се завръща в отбора на жените с Ани Ленъкс. Иво също ще бъде мъж – кралят на рокендрола Елвис Пресли, Павел ще бъде Данчо Караджов.

Кой ще се справи най-добре и ще бъде обявен за победител и кой мъж ще влезе в образа на Йорданка Христова като специален гост, ще видим утре, от 20.00 часа по Нова.