Мечтата за победа в X Factor може да бъде съчетана и с мечта за кариера в NBA – това ще ни докаже участник в днешния, 3-и епизод на музикално шоу №1 в света, от 21.00 ч. по Нова ТВ. И още – “българската Моника Белучи”...но в изрусен вариант, дъщерята на Господин Господинов – Гепи, българският Боб Марли и Еминем и една сърцераздирателна история.
 
16-годишен баскетболист от „Черно море” (Варна) показа завиден талант на сцената на X Factor – той пише авторски хип-хоп парчета на английски. Най-голямата мечта на Наско обаче е баскетболна  кариера в NBA. Убеден, че не може да загуби в нищо, с което се захване, той изпя парчето Molly на Tyga и успя да впечатли Саня и Мария Илиева, които бяха единодушни, че ако е толкова добър в баскетбола, колкото и в музиката, шансовете му да постигне и двете си мечти е напълно реален.
 
“Българската Моника Белучи”, но в рус вариант също ще изгрее на сцената на шоуто довечера. На известната италианска красавица ще я оприличи Мария Илиева, а Заки ще остане впечатлен от всичко в нея – физика, излъчване и музикално присъствие.
 
Господин Господинов – Гепи, вокалът на Стейн, пък беше по-притеснен от дъщеря си Виктория, която се изправи пред журито. Менторите извикаха Гепи на сцената и му благодариха за това, че е успял да предаде на Виктория любовта и истината за музиката. След нейното изпълнение Заки си припомни как Гепи е „чупил стъклата в студиото” с мощния си глас.
 
Не толкова сполучливо обаче се представиха българският Боб Марли и Еминем. Някои участници дори накараха журито да се почуства неудобно – Заки заподозря участничка, че е пушила нещо различно от цигари, а 47-годишният шлосер от Русе – Камен Ганев тотално взриви публиката с авторско парче, сякаш специално създадено за... „Господари на ефира”.
 
Епизодът довечера ще разкаже и една сърцераздирателна история – на 27-годишната Жана Бергиндорф, която живее с музиката. Любовта я среща в Южна Корея, като след това с мъжа си отиват в неговата родна Дания. Жана има син, който е най-важният човек в живота й, но съдбата ги разделя – той е в Дания, заедно с баща си. Жана смята, че именно победата в българския X Factor ще й помогне детето й да се върне при нея.