Stan Kolev & Friends Live 2 ще се състои  на 13 септември (петък) в клуб BLENDER.
Концепцията на шоуто е амбициозна – уникален микс между електронна и българска народна музика на живо със специални гости: носителката на „Грами” Калинка Згурова, Албена Вескова от „Ансамбъл Българе” и младата певица Поли Хубавенска.
На хаус сцената Стан Колев продължава да е сред най-търсените диджеи и продуценти, а приносът му към изграждането на стила, описван като „miami south beach sound” в клубовете на Флорида е всепризнат.
Като музикан Стан Колев е свирил на събития като: VIP Stars Global Underground в Mynt и WMC - „Зимната музикална конференция“ в Маями, както и в клубове като Cielo (Ню Йорк), DC (Ибиза), Sancturay (Дубай) и Progressive Daddy (Москва).
Като продуцент Стан Колев също има сериозни успехи – дискографията му включва два авторски албума и над 500 парчета,  а няколко тях са номер едно в класацията на Beatport. Негови тракове са включени в компилации като Renaissance - The Master Series на Hernan Cattaneo, Great Wall на Paul Oakenfold, Subliminal Sessions - Voodoo Nights на Erick Morillo.
Музиката на  Стан Колев е включена в хитовия сериал „От местопрестъплението: Маями” – в саундтрака на няколко поредни сезона.