Любовният романс между Каролина Вожняцки и Рори Макилрой приключи. Голфърът изненада всички като обяви, че слага край на връзката си с русокосата датчанка.

Шокиращото в случая е, че двамата планираха сватба в края на лятото, поканите за която вече бяха разпратени. Явно обаче в последния момент 25-годишният северно-ирландец е променил решението си. 

„Няма правилен начин една връзка, която е била важна за двама човека, да бъде прекратена. Проблемът е мой. Поканите за сватбата, които бяха изпратени през уикенда, ме накараха да осъзная, че не съм готов за всичко, което произлиза от тази важна крачка.

Желая на Каролина цялото щастие, което заслужава и й благодаря за прекрасното време, в което бяхме заедно. Няма да коментирам повече тази тема и връзката ни по никакъв повод”, гласи изявлението на Макилрой.

Рори Макилрой предложи брак на Каролина Вожняцки в навечерието на новогодишните празници. Двамата са заедно от 2011-а година, а наскоро бившата №1 в света дори обяви, че е готова да зарежи тениса, за да стане майка.