От този октомври всяка събота вечер от 19:30 Башар Рахал ще проверява знанията на десетки хора,  които са се наредили на опашката в „Следващият, моля“ по TV7. Въпросите, които ще задава, са разнообразни, но имат едно общо помежду си – важно е да отговориш правилно на 3 от 4-те възможни въпроса в определена категория, за да получиш възможността да изтеглиш свитък от сферата на парите и да увеличиш сумата в личния си джакпот.
“Познавам шоуто от италианския му вариант. В Италия “Следващият, моля” /Avanti un altro/ e безспорен хит вече трета година, а водещ на играта е италианската телевизионна легенда Паоло Бонолис. Затова и когато от “Superfly” ми се обадиха да се явя на кастинг за водещ на българската версия на шоуто бях истински поласкан. Обожавам стила, поведението на сцена и чувството за хумор на Бонолис, а начинът му на водене изцяло се покрива с представата ми за перфектен модератор. Това ме кара да вярвам, че ще се справя с огромното предизвикателство да бъда водещ на толкова голямо световно шоу”, споделя Башар Рахал.
Башар  Рахал е български актьор от арабски произход. Роден е на 20 октомври 1974 година в град Дубай. Когато е на 6 годишна възраст, семейството му пристига в България. Още на 12 години Башар започва да играе в телевизионни скечове. Две години по-късно влиза в трупата на театър „Сълза и смях“. Днес Башар Рахал има зад гърба си участия в множество холивудски продукции, където си партнира със знаменитости като Джон Кюсак, Джъд Лоу, Кейт Бекинсейл, както и роли в едни от най-успешните български ленти - „Стъклен дом“, „Дървото на живота“, “Корпус за бързо реагиране”.
През есента на 2012 година Башар Рахал дебютира като телевизионен водещ в научно-популярната поредица на bTV “Големите загадки”, а тази пролет задаваше въпроси на героите от КЪРТИЦАТА в праймтаймовото гейм шоу на TV7 - „Съблечи си късмета“.
В новия телевизионен сезон водещият приема да се изправи пред още едно предизвикателство, наречено „Следващият, моля“. 
Башар е женен за Калина Бахар – изпълнителен продуцент в американската телевизия KTLA, баща е на две дъщери.
Както и в италианската версия на шоуто, така и у нас, въпросите в “Следващият, моля” няма да се задават само от водещия. За по-специфичните категории, Башар Рахал ще разчита на своите помощници. Това са седемте персонажа на шоуто, които са специалисти в своята област - Маестро Неделчев, Изкусителите Бориса и Цветан, Медицинската сестра, Учителката, Бабите от Банско, Мимът и виетнамците Синг и Сонг.
Персонажи  в „Следващият, моля“:

В ролята на МАЕСТРОТО –  ДЕЯН НЕДЕЛЧЕВ–ИКЕБАНАТА

Деян Неделчев-Икебаната е роден на 16 януари 1964. Занимава се с музика, откакто се помни. Има издадени 20 албума. На сцена е от 27 години. Най-вълнуващата му песен е “Обич за Обич”. В периода 1988-1996 на няколко пъти печели “Златен Орфей”. През последните години доби огромна, но и скандална слава покрай хитовете си: „В гората“, „ На полянката“, „Дъртака“. Икебаната показа целия си блясък тази пролет, когато стигна до финала на риалити формата КЪРТИЦАТА.
Маестро Неделчев е дясната ръка на Башар Рахал. Той е човекът, който се грижи за настроението, музиката и танците в предаването. Освен това, Икебаната е човекът, който задава на участниците артистичните въпроси в „Следващият, моля“. 
Специфично:
Когато Маестро Неделчев задава въпросите си, дори и участникът да не отговори правилно, той губи част от парите си, но не прекратява участието в играта, а продължава да се бори за джакпота.

В ролята на  ИЗКУСИТЕЛИТЕ - моделите БОРИСА ТЮТЮНДЖИЕВА и ЦВЕТАН ЦВЕТКОВ

Всеки един от участниците в предаването може сладко да се сблъска със съблазнителите на „Следващият, моля“. Градусът в студиото се вдига, защото задачата на красавците е максимално да разсеят и затруднят съсредоточаването на участник от противоположния пол по време на играта му. Докато водещият задава 4-те въпроса от дадена категория, те могат да те масажират, да ти шепнат в ухото, да те галят, гъделичкат и т.н..
Специфично:
Ако участник, който успее да даде верен отговор, въпреки опитите на изкусителите да го разконцентрират, той/тя има правото да изтегли втори свитък, в случай че не е доволен от сумата, която първоначално изтегли.

В ролята на УЧИТЕЛКАТА –  моделът ВИКТОРИЯ ДЖУМПАРОВА

Неустоимата учителка  задава само един въпрос към участника срещу водещия. Този въпрос е свързан със знания, натрупани в училище. Всяка седмица Учителката ни пренася в различен час, клас и предмет (литература, математика, физика, география, химия и т.н.)
В ролята на МЕДИЦИНСКА СЕСТРА – моделът ВИКТОРИЯ ДЖУМПАРОВА
Сексапилната руса медицинска сестра също има само един въпрос, който ще зададе в студиото на „Следващият, моля“. Медицинската сестра ще търси отговори на въпроси, свързани с медицината и човешкото тяло.

В ролята на БАБИТЕ  - ЙОРДАНКА И МАРИЯ

Йорданка и Мария са най-готините Баби. Те са с голям житейски опит и знаят много неща. Това, в което, обаче, са най-компетентни, са диалектите в българския език. Те ще задават един въпрос на някой от участниците, който е свързан със значението на определени думи в различните краища на България.
В ролята на ВИЕТНАМЦИТЕ SING & SONG – Тони и Виктор
Двамата виетнамци се казват Синг и Сонг (SING & SONG - Пея и Песен).
Във всяко предаване те изпълняват известна българска или световна песен, но на виетнамски. Участникът трябва да познае името на песента. Трудността идва от това, че докато пеят песента, няма инструментал и участникът трябва да разчита само на имровизацията на Sing&Song.

В ролямата  на МИМА – ЦВЕТАН НАЙДЕНОВ

Мимът излиза на сцената и играе определено „нещо“ (съществително,  предмет, животно, някоя известна личност и т.н.). Водещият дава на участника определени насоки, но всичко зависи от въображението на играча. Важно е участникът да познае какво е мимът.
Освен на тези 7 персонажа, които ще се грижат в студиото на „Следващият, моля“ никога да не става скучно, Башар Рахал ще разчита и на своите две незаменими и повече от очарователни асистентки – ТАМАРА АСАНОВА и Мис България 2006 -  СЛАВЕНА ВЪТОВА.
„Следващият, моля“! Чакането на опашка никога не е било толкова вълнуващо!