Гарет Бейл обяви, че толкова силно е искал да облече екипа на Реал Мадрид, че е щял да премине в испанския гранд, дори и Тотнъм да се беше класирал в Шампионската лига.

Бейл, който бе привлечен в Реал Мадрид за рекордните 100 милиона евро след доста дълга трансферна сага, заяви за "BT Sport": "Това е нещо, което се случва веднъж в живота на един футболист и аз смятам, че нямаше как да откажа на такъв отбор. Искам да играя в Шампионската лига, но и да печеля трофеи".

Уелската звезда добави: "Отбор като Мадрид се бори за всички възможни трофеи. Това е и моето желание, това искам да правя и аз с моя клуб. Не е за изпускане подобен шанс. Мисля, че щях да съжалявам цял живот, ако не бях подписал с Реал Мадрид".

Бейл, освен това, благодари на феновете на Тотнъм за подкрепата през годините. "Те бяха невероятни с мен. Подкрепяха ме през много лоши моменти и вярваха в мен. Никога няма да забравя европейските нощи на `Уайт Харт Лейн`. Нощите, в които те скандираха моето име. Хората в Тотнъм също ще имат винаги специално място в моето сърце", завърши Гарет Бейл.