Хиляди фенове следят мисиите на Съквартирантите в Nova Play.
През последната седмица от живота на Съквартирантите в Стъклената къща на Big Brother, всеки ден при тях ще гостува по една от любимите им известни личности. Златка, Камелия, Никол Станкулова и Румен Луканов ще се запознаят с участниците в проекта, за да изберат най-достойния за истинската Къща на VIP Brother 2013. Решаваща дума при избора през следващата седмица ще имат и продуцентите и феновете, които вече гласуват за своите фаворити във Facebook страницата на предаването https://www.facebook.com/vipbrother.bg.
Всичко, което се случва със Съквартирантите в Стъклената къща, феновете могат да гледат на живо в Nova Play, благодарение на непрекъснатия безплатен стрийминг. Там те могат да гледат и ексклузивни кадри от мисиите на Съквартирантите през изминалата седмица. Само за три дни след стартирането на проекта Стъклената къща, гледаемостта на Nova Play се е увеличила с 52 %,  което доказва интереса на зрителите към това как някой от 6-мата съквартиранти ще съумее да се открои и да влезе в Истинската къща на VIP Brother 2013 съвсем скоро.
Най-интересните мисии и истории от живота в Стъклената къща, феновете ще могат да гледат на Nova Play от понеделник, 9 септември.

В неделя, 8 септември, Стъклената къща отваря врати за всички, желаещи да усетят какво е да живееш в напълно прозрачна стая. От 10.00 до 22.00 часа феновете ще могат да я видят на живо и да се снимат в Paradise Center. Първите 100 посетители на Стъклената къща ще получат специален подарък.