Мис България 2013 Нанси Карабойчева отлетя към най-голямото предизвикателство в живота си – Мис Свят 2013 в Индонезия тази сутрин, точно в 09:35 часа. Най-красивата българка беше изпратена на Летище София от най-близките си хора – майка й и баща й, както и любимия й – Добромир Димитров.
Именно Добри беше до Нанси до последно, за да й вдъхва доверие за дългото пътуване и да сподели големия си опит по прекачванията на летища по цял свят. Късно снощи той се прибра от Словения, където със съотборниците си от националния отбор по волейбол играха в международен приятелски турнир. Вместо да си почине, той веднага е отишъл при Нанси, за да й бъде опора в това голямо предизвикателство.
Красавицата от село Юнаците потегли към първата й спирка от „Мис Свят 2013” Бали с 11 дизайнерски рокли на София Борисова. Всички тоалети са ушити и подбрани специално за нея, а топ модиската на „Романтика фешън” ще се включи с творенията си в новата категория – „Най-добър дизайнер”.
Финалът на „Мис Свят 2013” ще се състои на 28 септември в Джакарта, където Нанси ще се бори с конкуренцията на над 130 момичета. Леко притеснена от голямото пътуване Карабойчева уверено заяви: „Отивам, за да представя достойно страната си!”