Двама души са загинали в катастрофа край Петолъчката, съобщиха за Радио „Фокус”-Сливен от ОД МВР – Сливен. В 14.45 часа на главен път І-7, близо до кръстовище „Петолъчка”, е възникнало пътно произшествие между три товарни автомобила. Два от автомобилите са се движили в посока кръстовище „Петолъчка”, другият се е движил в посока град Котел.
По първоначални данни лек автомобил е завивал надясно, за навлезе на черен път, когато е бил застигнат от товарните автомобили. За да избегне удар с лекия автомобил, единият камион е променил посоката си на движение и се е ударил челно в друг товарен автомобил, който се е движил в насрещното платно.

От удара и двата автомобила се възпламенили. Водачите и на двата товарни автомобила са загинали на място. Третият товарен автомобил е само с материални щети. Лекият автомобил не е пострадал. Екипи на РСПБЗН-Сливен, „Пътна полиция”-Сливен и експерти са на мястото на инцидента за установяване на обстоятелствата, довели до произшествието. Пътят от кръстовище Петолъчка за Котел и Омуртаг временно е затворен. Движението ще бъде пренасочено по обходни маршрути.