Заклетият фен на баварските автомобили Александър Симеонов от Две могили се върна с престижна награда от националния събор на БМВ клуб България на пистата „Дракон“ край Калояново.
Сашо участва във високия М1 клас на състезанието /мотори до 2500 куб.см/, където се пускат специално подготвени машини. Колата, с която механикът от Две могили остави конкуренцията да му диша праха, е БМВ 320 с ролбари, спортна седалка, обута е в сликове и с 2000-кубиков двигател под предния капак. Въпреки че агрегатът бе най-малък в този сегмент, пилотът от Две могили безпроблемно зае трета позиция на тренировките за място, а в официалната гонка - 10 обиколки с дължина 17 километра - спечели още едно място напред и го задържа до края, като финишира втори.
Това е първият подиум за Александър, който от години подготвя колата си за такива изпитания и сега започва да бере плодовете на труда и майсторството си. Младият механик е запален почитател на БМВ и семейството му разполага с цели пет автомобила от престижната марка.