Капитанът и лидер на Манчестър Юнайтед Неманя Видич ще изиграе последния си мач на "Олд Трафорд" с екипа на "червените дяволи" тази вечер срещу Хъл Сити.

Сръбският бранител премина в Юнайтед през януари 2006 година и се превърна в един от основните играчи в последния велик тим на сър Алекс Фъргюсън. Видич поведе отбора към пет шампионски титли, един трофей от Шампионската лига и още два финала в най-престижния европейски клубен турнир. "Не съжалявам за нищо. Винаги съм давал на клуба 100 процента от себе си и периодът тук ще остане най-добрият в кариерата ми. Това бяха страхотни осем години. Никога не съм обмислял да остана в Англия, защото не бих могъл да играя за друг отбор тук. Играх под ръководството на най-великия мениджър и научих много, не само на терена, но и извън него", сподели Видич.

За централния защитник двубоят с Хъл ще бъде под номер 299 с екипа на Манчестър Юнайтед, а той може да закръгли бройката на 300 в последния ден от сезона. От лятото той ще премине в Интер. "Най-великият момент в кариерата ми тук е финалът на Шампионската лига през 2008 година. Никога няма да забравя тази фантастична вечер", допълни капитанът на "червените дяволи".