Напускам поста изпълнителен директор на ТV7. Това казва в новия брой на вестник "ШОУ" досегашният шеф на медията Николай Бареков. Няма как това да стане елегантно, защото мога да изляза от телевизията само по едни начин – с фанфари. Аз съм най-успешният изпълнителен директор на ТV7 в историята й до момента. За по-малко от година рейтингът на телевизията е увеличен 10 пъти, приходите – около 5 или 6 пъти, посочва Бареков.

Изпълнителният директор на ТV7 Николай Бареков изненадващо беше поставен на трето място по политическо доверие у нас, показа изследване на "Сова Харис". Тв водещият, който обяви, че наесен се готви да влезе в политиката, беше подреден веднага след Бойко Борисов и Сергей Станишев. Класацията е в отговор на въпрос към анкетираните: "Имате ли доверие на следните лидери на политически формации?".

Той разкрива, че Кампанията “България без цензура” стартира отново през септември, макар и при малко по-различни условия. Няма да бъда представен вече като изпълнителен директор на ТV7, което, честно казано, според мен беше и малко смешно в един момент. Тази кампания ще даде възможност да се чуе моето политическо говорене за пореден път. Ще даде възможност да се чуе и гласът на хората. И разбира се, ще има представители на политическия живот, които ще поканя да участват заедно с мен в тази кампания, разкрива журналистът. Той разкрива, че баба му навремето го заклела да не влиза в политиката.