Икономистка по професия и майка по призвание - това е Ралица Димова, която вчера спечели ол инклузив уикенд за двама в Голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена“ с верен отговор на въпроса от финалния кръг на играта.
„Здравейте, верният отговор е „Хотел „Нона“. Това е един от хотелите, разположени на самия морски бряг. Категорията е три звезди. Били сме там със семейството ми и е чудесен хотел! Нона е името на героиня от произведението на Йордан Йовков „Чифликът край границата“, пише Ралица в талона си.
Благодарение на познанията си и на леката ръка на управителя на русенския офис на „Албена тур“ Милена Гогева тя отново ще бъде в едно от най-красивите кътчета на Добруджа, където вечно ще витае духът на Йовков, наречен Певецът на Добруджа.
Ралица е завършила Стопанската академия в Свищов, работи в „Русе Табак“, но в момента е в отпуск по майчинство и се грижи за първото си дете - любопитно ококорената Ивелина, която още не знае, но също ще ходи на море с късметлийската награда на мама.
Чета редовно „Утро“. Вземам си го всеки ден на път за детската кухня, а ако е свършил, чета онлайн изданието. Харесвам вестника и го купувам всеки ден, защото искам да знам какво се случва в Русе, казва младата майка. Сега двете в Ивка ще чакат татко Мариян, който плава с корабите на „Рубишипс“, за да идат на почивка.
Това не е първата голяма награда за Ралица, но е първата, която наистина ще получи. Преди време й се паднала кафемашина от томбола на „Нескафе“, но се оказало, че някой е изхвърлил касовата бележка и така се разминала с подаръка. Сега обаче празно няма - ваучерът от „Албена“ вече е факт, остава само да се стегне багажът.