Таня Иванова вчера бе на път да пропусне най-важното телефонно обаждане това лято - позвъняването от „Утро“, че сред хилядите участници в играта на вестника и най-добрия черноморски курорт „Албена“ точно тя печели голямата награда - ол инклузив почивка със седем нощувки за двама в перлата на Северното Черноморие. Но късметът явно си знае работата - тъкмо да решим, че никой няма да отговори на посочения телефон, и Таня вдигна. За да чуе новината, която я накара да разцъфти.
Всъщност Таня има съвсем основателна причина, даже две, за да не може да говори много-много по телефона. Младата майка се грижи за 11-месечната Дея и батко й Иво, който е на цели 2 години и 9 месеца. И добре че е помощта на таткото Момчил.
Таня е касиерка в „SG Експресбанк“, където я чакат след изтичането на отпуската й по майчинство. Момчил е с диплома по стопанско управление и очаква да му се удаде възможност да приложи в практиката наученото във висшето училище. Семейството не е ходило на море от 2009-а и тази година решило да си подари един уикенд с децата в „Св.св.Константин и Елена“. Дори не са мислили за голяма почивка, но този път вместо тях е помислила съдбата.
Печеливш за Таня е третият кръг в Голямата лятна фиеста на „Утро“ и „Албена“, в който трябваше да се познае тризвездният хотел „Калиопа“.
Яворов ми е любимият поет, той ми се падна на матурата и много си го харесвам. Макар че тогава писах за любовта му с Лора, харесвам и поемата „Калиопа“, затова с голямо удоволствие участвах в този кръг, разказва Таня.
Редовни читатели сме на вестника и участваме във всички игри. И макар че човек винаги се надява да спечели, тази награда страшно много ме развълнува, усмихва се младата майка.
Тя участва редовно в различни игри и упоритостта й се възнаграждава богато. Миналата година е спечелила екскурзия до Рим от томболата на „Кауфланд“, тази година получава друг голям подарък и така подвърждава прозрението на Христо Стоичков в една вече позабравена телевизионна реклама - „Който играе - печели!“.
Така е, и аз мисля като него, казва Таня и препоръчва на всички да си пробват късмета. Защото преди да ти се падне шестица от тотото, първо трябва да пуснеш фиш.