Професионалните задължения поставиха американският актьор Ричард Гиър в забавна ситуация.

Френската туристка Карин Гомбо изляза на разходка из Ню Йорк с мъжа си и 15-годишния си син. Недалеч от Централната гара тя се натъкнала на бездомник, който нещо ровил в боклуджийски контейнер. Разчувствалата се и жалостива чужденка му предложила пица, останала след посещение на семейството в италиански ресторант.

"Той попита: "Какво има в пакета?" Опитах се да му отговаря на английски, но половината фраза казах на френски. Казах: "Извинете, но пицата е студена." Той отвърна: "Много благодаря, Бог да ви пази", разказва Гомбо.

Французойката изобщо си нямала представа с кого разговаряла на улицата, но след два дни служител на хотела, в който отседнало семейството, й показал снимка във в. "Ню Йорк пост". И от нея тя научила, че бездомникът бил всъщност холивудската звезда Ричард Гиър,

"Това беше направо вълшебно. Тази история е истинска лудост. Просто е невероятно, че подобно нещо се е случило", признала французойката пред изданието". Тя добавила, че смята Гиър за привлекателен мъж, въпреки 64-те му години.

Всъщност французойката и семейството й и без да искат попаднали от снимки за филма "От незапомнени времена". В него Ричард Гиър играе една от главните роли.