Манчестър Юнайтед търсят нов мениджър за клуба, след като преди по-малко от час уволни Дейвид Мойс след катастрофалния сезон на "Олд Трафорд".

Според АФП има петима изключително подходящи заместници на 50-годишния шотландец.

Диего Симоне
Той впечатлява с работата си с Атлетико Мадрид, които достигнаха до полуфинали в Шампионската лига и са лидери в испанското първенство. Бившият аржентински полузащитник е много добре познат в Англия. През 1998 година на мач между Англия и Аржентина Дейвид Бекъм получи червен картон, след като ритна Симоне. Среща, която Трите лъва загубиха.

Луис ван Гаал
Холандският специалист е един от най-опитните треньори в света. Той е ръководил множество топ клубове включително и Аякс, които доведе до титла в Шампионската лига през 1995 година, Барселона, Алкмаар и Байерн Мюнхен. Той не крие желанието си да работи в Премиършип.

Юрген Клоп
Харизматичният 46-годишен специалист жъне невероятни успехи с Борусия Дортмунд, след като им донесе титлите през 2011 година и 2012 година. Освен това миналият сезон той стигна до финал в Шампионската лига.

Райън Гигс
Най-титулуваният играч в историята на английския футбол в момента уелсецът е част от треньорския щаб на "Олд Трафорд". Дали има или не достатъчно опит, за да води самостоятелно толкова голям клуб е друг въпрос, но със сигурност той ще бъде фаворит на феновете.

Сър Алекс Фъргюсън
Бившият мениджър на Юнайтед и най-успешният в целия английски футбол заяви, че няма шанс да се върне на позицията си. Все пак е възможно 72-годишният специалист да не успее да остане настрани от случващото се, след като постигнатото за 26 години се руши пред очите му.