Ръководителят на отдел „Доставки“ във „Винпром Русе“ Румяна Къснеделчева е поредният победител в поредната игра на „Утро“ и „MG Travel“, чийто награден фонд този път надмина дори собствените високи стандарти. В два от кръговете подаряваме романтичен уикенд за двама в китния комплекс „Люляка“ под хижа „Приста“, а в другите два - мечтана почивка на гръцкия остров Лефкада от 30 април до 5 май!
Румяна Къснеделчева безпогрешно бе разпознала емблематичната сграда на операта и прецизно бе наредила пъзела от публикуваните в „Утро“ отрязъци, а късметът реши да я възнагради с кратка освежаваща почивка в кацналия на брега на Дунав бутиков хотелски комплекс. Така експертът от „Винпром“, чиято продукция е тясно свързана с туризма, ще може да оцени как се справят собствениците на „Люляка“. Но и отсега може да се каже, че качествата на еликсирите на най-голямата русенска изба и уютът на романтичното местенце край реката са в пълен синхрон.
Победителката ще заведе на малкото бягство от всекидневието съпруга си. Впрочем двамата са редовни читатели на вестника и това не е куртоазна декларация, а безспорен факт, тъй като семейството е абонирано и го получава в дома си. Това доверие говори достатъчно - „Утро“ е най-добрият, обективен и достоверен източник на информация за Русе и региона за Руми и мъжа й.
Днес приключва първата седмица от финалния кръг, в който ще връчим втората почивка в Гърция. Важно е да се знае, че този кръг ще бъде разигран само в две седмици, като втората дори ще е непълна заради великденските празници „Утро“ ще пропусне съботния брой и ще приключи седмичните си издания в петък.