"Някои играчи сами решаваха как да играят срещу Ботев. Не изглеждахме като отбор", заяви при представянето си новият наставник на Левски Славиша Йоканович.

Йоканович изгледа на живо поражението с 1:2 от пловдивчани, а днес направи първа тренировка с отбора."Гледах 4 срещи на отбора и тази срещу Ботев. Не съм доволен, предполагам, че и феновете, и ръководството не са доволни. Левски вчера загуби, можеше и да победи, можеше и наравно да свърши мача. Левски има класа и добри футболисти, и може много повече. В някои моменти обаче ми изглеждаше, че играчите сами вземат решения и нямат идея за колектива. Футболът не е бокс, а колективен спорт. Футболистите трябва да играят както аз искам, а не както те искат. Не съм магьосник, няма как всичко да се промени с щракване на пръстите", заяви сърбинът.

По повод селекцията, той добави: "Има добри футболисти в тима. Знам, че има проблеми в дефанзивната линия, но засега не сме привлекли нови футболисти. Трябва да гледаме отбора, който игра зле, а не отделните играчи. С Владимир Гаджев ще говоря утре сутринта. Добър играч е и със сигурност ще ни е полезен". Запитан какво му липсва на тима, Йоканович каза: "Трябват организация и дисциплина в мачовете. Трябва да се знае кой какво прави на терена. С играта, която Левски показа срещу Ботев, няма никакъв шанс да спечели титлата. Левски има амбиции. Знам, че бе близо до трофея през миналия сезон. Знам моята отговорност, знам за историята на клуба. Длъжен съм да вярвам в играчите си и в екипа си. Левски празнува юбилей, нямаме време да чакаме следващия сезон".