1000 лева глоба в полза на държавата и 500 лева обезщетение ще плати Л.Л. на бившата си любима, която набил в шивашко ателие.
На прага на средната възраст човекът се оказал разпънат между две жени. След десетина години брак Л.Л. се развел със съпругата си и заживял с новата си избраница. Скоро обаче оценил загубената топлина на семейното гнездо и решил да се върне обратно. Това пък отприщило гнева на зарязаната любовница и тя повела дълга и грозна война със съперницата си. Обиждала я винаги, когато я срещне, кълняла, замеряла я с буци пръст и лед и дори звъняла на родителите й, за да им разкаже каква точно мисли дъщеря им.
Един ден през юли миналата година засякла изоставилия я мъж с жена му пред блока и предприела поредната непристойна словесна атака срещу съперницата. Този път Л.Л. кипнал и погнал бившата си изгора. Тя се скрила в едно шивашко ателие, той я настигнал и настанал луд скандал. В един момент човекът не издържал и ударил разпенилата се пред него жена, след което излязъл. Тя обаче отишла в болница, където била приета за лечение в Неврологичното отделение, а след това завела и дело срещу бившия си. На първа инстанция съдът го оправда, но тричленен състав на РОС вчера го призна за виновен и го осъди. А това решение вече е окончателно.