Поредната ни филмова игра приключи! “Самотният рейнджър” вече върлува по родните и световни екрани и кара за пореден път зрителите да се влюбят в гения на Джони Деп. Ние с Форум Филм България, затваряме още една страница в съвместната си работа, този път под наслов “САМОТНИЯ РЕЙНДЖЪР”. На адрес:

www.theloneranger.cinebum.eu

ви запратихме да търсите насред огромния влак, любимия аксесоар на индианеца Тонто (Джони Деп), с който той БУКВАЛНО не се разделя през целия филм и се вижда от всеки кадър. Есествено във влака бяхме скрили ГАРГАТА, която по знайни или незнайни причини стои на главата на духновния войн. Ето я и нея:



Всички, посочили нея, като верен отговор участваха в тегленето на нашите награди от оригиналния мърчъндайз на филма, любезно предоставени от официалния разпространителна “Самотният рейнджър” за територията на България- ФОРУМ ФИЛМ.

И така, след щателна пресявка на верни и неверни отговори, шестте изтеглени имена бяха:

1) Мехмед Хюсейн от гр. Кърджали – часовник
2) Невена Ситнилска от гр. Попово- тениска
3) Димитър Лефтеров от гр. Харманли- тениска
4) Ваислена Никифорова от гр. Девня- писалка- перо
5) Сийка Кръстева от гр. Берковица- писалка- перо
6) Петър Вучков от гр. Варна- флашка

Молим всички победители да отговорят на съобщенията, които ще получат на и-мейлите, които са оставили при регистрацията си, за да уточним най- удобният за тях начин, за получаване на наградите им. ЧЕСТИТО!

“Самотният рейнджър” вече е в кино салоните в цялата страна. Разпространява Форум Филм България.