Очевидно идолът на тийнейджърите по света Джъстин Бийбър съвсем му е изпуснал края, констатира TMZ и пуска видео от подвига му. По-рано тази година канадчето и компания се отдали на обиколка на заведения в Ню Йорк, където порядъчно се наквасили.

Когато излизат от нощен клуб през служебния вход, разгащеният младеж изпитал непреодолим повик да източи бойлера. Но вместо като нормален човек да потърси тоалетна, той се облекчава в кофа за почистване на пода. После хилещия се неадекватно Бийбър съзира снимка на бившия президент Бил Клинтън, залепена на стената. И понеже явно питае силни чувства към бившият стопанин на Белия дом, лисва върху фотото дезинфекционна течност, и съпровожда юнашката си постъпка с яката фраза "Да му го начукам на Бил Клинтън". От TMZ коментират с черно чувство за хумор, че не знаят какво точно е направил Бил Клинтън на певеца, за да разпали гнева му, но благодарят на президента, ако с нещо е засегнал Бийбър.

Простотията е аплодирана от приятелчетата на певеца, които реагират така, сякаш собствениците на ресторанта трябва да са горди, че обектът е препикан от Бийбър.