Върнати от лизинг и други употребявани автомобили ще бъдат изложени на две борси на открито от русенското представителство на „София Франс Ауто“. В събота и неделя дилърите на „Пежо“ ще направят изложение на паркинга пред „Практикер“, а в понеделник и вторник ще го повторят на паркинга пред представителството на ул.“Иван Ведър“5 /срещу автогара „Изток“/.
Оказионите на вносителите на нови автомобили се радват на устойчив интерес през последните години. Причината е, че в тях на много добри цени се предлагат почти нови коли с доказан произход, пълна сервизна история и безупречно техническо състояние, които дори ползват гаранция.
Политиката на „Пежо“ например е преди изваждането на автомобилите на пазара те да минават проверка по 100 показателя във фирмения сервиз. Това позволява повечето оферти да вървят с гаранция до 6 месеца или 6000 километра пробег. Немалко от върнатите от лизинг машини са си и в заводска гаранция.
Допълнителна възможност е избраният автомобил да се изплаща на лизинг, като стандартният срок е 36 месеца, а при колите на възраст до две години - 48 месеца. И в двата случая първоначалната вноска е 30% от стойността, а в договорите има клауза за buyback преди окончателното изплащане.