Кремена Гайдарджиева и Ивайло Иванов са поредните двама късметлии, които спечелиха вчера луксозен ол инклузив уикенд в традиционната Голяма лятна фиеста на „Утро“ и „Албена“. Двамата разпознаха 4-звездния хотел „Гергана“, кръстен на героинята на Петко Славейков от „Извора на белоногата“. Те ще отдъхнат със семействата си в уютния курорт, след като бяха изтеглени сред многобройните участници в най-щедрата и вълнуваща лятна игра в Русе от управителя на русенския офис на „Албена тур“ Милена Гогева.
Кремена, продавач-консултант в магазин „Пилини“ на „Александровска“ участва за пръв път в играта и посрещна новината за наградата с букет от радост и вълнение.
Колежките ми подхвърляха, че съм луда да се надявам, че ще спечеля, а се оказа, че късметът избра точно мен. Всеки ден купувам вестника и наред с новините в него търся квадратчето с поредните букви от играта разказва атрактивната млада дама.
Понякога купуваме и по два вестника, ако не сме се разбрали кой ще го вземе сутринта, включва се съпругът й Явор, който пък разработва нов магазин за авточасти в Николово.
Най-радостна от новината за уикенда в „Албена“ е 11-годишната им дъщеричка Натали, която ще се радва на морето с мама и татко към края на август.
Четем редовно „Утро“, харесваме и „Албена“. Две години поред почивахме там, но за тази година нямахме никакви планове. Ето че съдбата реши да се върнем пак в любимия ни курорт, каза с усмивка Кремена при получаването на издадения от „Албена тур“ ваучер за малката, но много стилна семейна ваканция.
С радост посрещна новината за спечеления уикенд и другият късметлия. Благодарение на наградата едногодишният русенец Кристиан ще направи първото си по-сериозно излизане извън пределите на родния Русе с пътешествие до „Албена“. Малкият мъж ще придружи своите родители - Ваня Великова и Ивайло Иванов по време на техния късметлийски уикенд. Заслугата е на таткото Ивайло, който участва в играта от името на цялата фамилия.
Много се радвам, каза вчера главата на семейството, като разказа, че и преди няколко години също му се е усмихнал шансът в такава игра на вестника. Участвам редовно - също както редовно, абсолютно всеки ден, си купувам „Утро“, каза Ивайло Иванов, който вчера беше извън града и не можа да си получи лично наградата.
А денят му започва с вестника на Русе, откакто изданието излиза с това име. От демокрацията насам не съм пропускал, пояснява мъжът. Той е икономист, бивш банков служител, съпругата му Ваня също работи в банка, но в момента отглежда детенцето.
Кристиян още е съвсем мъничък и досега не сме го извеждали извън града, така че „Албена“ ще бъде първата му дестинация, радва се таткото. Двамата с Ваня обичат да пътуват - любимите им маршрути са из Родопите и по Черноморието.
Тя предпочита планината, а аз - морето, така че обикновено тръгваме и прекосяваме зелените била на Родопите от запад на изток, а след това продължаваме по морската ивица, допълва късметлията.