Разходка в отминалите 20 години ще направят тази вечер екипът и гостите на дискотека "Шоурум", като това ще се случи не само на музикалната сцена, а чрез всички добре забравени детайли от живота ни тогава.
На входа гостите ще бъдат посрещани от типичните за онова време автомобили - социалистическите москвичи и баровските стари мерцедеси, а по червения плюшен килим ще бъдат отбелязани годините, в които в Русе се е откривала по една нова дискотека. Началото ще e с 1990 г. и незабравимата "Диско Русе", а финалът - с най-новата "Шоурум". Постарали сме се всичко да е точно както е било тогава, като сме помислили за забавните елементи на годините в зората на демокрацията, казва управителят на дискотеката Симеон Симеонов.
Персоналът ще е с пионерски и чавдарски връзки, по бара вносните питиета ще отстъпят място на соцбутилките /съдържанието ще остане квалитетно/, DJ-ите ще заменят плазмите с грамофони, а по стените ще излъчват образ стари телевизори "Велико Търново" - гордост на българската техническа мисъл. На входа ще има чейндж бюро за обмяна на настоящите банкноти с позабравените стари левчета. Хората, за които 90-те са все още ярък спомен, знаят, че където има чейндж, там има и борци. Събирателният им образ Влади Въргала естествено ще наниже ланците, коженото яке и златния часовник и ще бъде един от гостите в дискотеката. Заедно с Въргалчето в "Шоурум" ще дойдат специално за вечерта звездите от попфолка на 90-те Сашка Васева, Валдес, Радо Шишарката и Тошко Тодоров - на живо и с хитовете си, дали началото на бурното развитие на този жанр музика.
Всичко това ще се случи тази вечер, а в събота дискотеката ще бъде изцяло променена и ще отиде напред във времето с интериор и музика. Тогава лятото ще навлезе с пълната си сила и "Шоурум" ще се превърне в плажна зона с море, загорели "гларуси" и девойки по оскъдно облекло.