От 05.07.2013г. по родните екрани тръгва най-очакваното анимационно продължение за лято 2013г. “Аз, проклетникът 2″. Естествено ние в CINEBUM и разпространителите на филмът от Форум Филм България не подминаваме с лека ръка, такива премиери и този път сме забъркали колаборация, от която 15 от вас ще си тръгнат с награди! Нашата тематична игра, е ситуирана тук:

www.despicableme2.cinebum.eu

Там ви очакват пълните правила за участие и нашата машина за пуканки, с която са се заиграли жълтите слуги на Гру. Включете се в играта и се регистрирайте за участие. Ние ще ви подарим, както следва:

Жълт миньой – 5 бр.
Шапка “Аз, прокленикът 2″ – 5 бр.
Тениска “Аз, проклетникът 2″ – 5 бр.

Играта стартира днес (28.06.2013г.) и приключва на 15.07.2013г., като наградите ще бъдат изтеглени на три пъти. За допълнителна информация, моля прочетете пълните правила и условия за участие в играта!

Гледайте “Аз, проклетникът 2″ от 05.07.2013г. САМО в Кината. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!
“През лятото на 2013 година се пригответе за още лудории на малките слуги от АЗ, ПРОКЛЕТНИКЪТ 2. Продуцентът Крис Меледандри и неговият впечатляващ творчески екип се впускат в напълно ново комедийно анимационно приключение, в което се завръщат Гру (озвучен на български от Стоян Алексиев), момичетата и невероятно щурите слуги. На големия екран ще се появяват и няколко нови извънредно забавни героя.

Гласът на Стив Карел („40-годишен девственик“) отново ще е част от образа на симпатичния злодей Гру. Към бандата озвучаващи актьори се присъединява и Ал Пачино („Кръстникът“). И този път зад кино клапата застават режисьорите от първата част на филма Пиер Кофин и Крис Ренод, които обещават още по-забавни сцени и нелепи ситуации в компанията на жълтите герои, превърнали се в запазена марка на лентата.”