На 27.06.2014г. е премиерата на най-новата част от хитовата поредица „Трансформърс: Ера на изтребление“ . Филмът идва в България и ще бъде разпространен във всички кино формати, включително 3D, IMAX 3D и 4DX. Ние, заедно с официалния разпространител на филма за територията на страната ФОРУМ ФИЛМ, не пропуснахме възможността да организираме тематична инициатива, в която да наградим двама от вас с горещи награди. Играта е позиционирана на адрес:

www.transformers4.cinebum.eu

Там ви очаква нашето скоростно предизвикателство, както и пълните условия за участие. Инициативата стартира на 20.06.2014г. и ще приключи след точно 2 седмици. Още следващия петък, заедно с премиерата на филма, ще изтеглим първия победител, който ще спечели една от наградите ни а те са:

- 2 бр. оригинална bluetooth „Трансформърс: Ера на изтребление“ клавиатура за iPad.
В наградата НЕ СЕ включва iPad. И двамата победители ще получат наградата си на посочен от тях адрес, за сметка на организаторите. Пожелаваме успех в инициативата и истинско забавление, по време на прожекцията на филма.

„Трансформърс: Ера на изтребление“ идва по родните екрани на 3D, IMAX 3D и 4DX от 2706.2014г. Разпространява Форум Филм България.