От 5-ти юли по родните екрани тръгва “Самотният Рейнджър”, който отново обединява Джони Деп и Гор Вербински в подобаваща колаборация. Духът от “Карибски пирати” се е пренесъл в дивия юг и ни представя един нов герой, на когото със сигурност му предстоят още няколко приключения на голям екран. А ние, заедно с официалния разпространител на филма, за територията на България- Форум Филм, ви предлагаме да се впуснете в нашето приключение!

Дивият юг. Железници, коне и лесни жени. Пустинни земи, жарко слънце и корави мъже. Един духовен войн броди сред тях и се бори за справедливост. Той е различен, той е необичаен, ексцентричен, леко налудничав, но величествен. Някъде се спотайва любимият му “аксесоар”, а вие трябва да го откриете. За целта, бързо давайте към:

www.theloneranger.cinebum.eu

Всички вие, които откриете любимия “аксесоар” на Тонто (Джони Деп), ще участвате в тегленето на нашите тематични, рейнджърски награди:

1бр. оригинален, ръчен часовник
1 бр. оригинална флашка
2 бр. оригинални тениски
2бр. специалeн химикал- перо


Играта стартира днес (01.07.2013г.) и ще продължи до 16.07.2013г, когато ще изтеглим и обявим победителите. Всеки от тях, ще получи спечелената награда, на посочен от него адрес, за сметка на организаторите.

“Самотният рейнджър” тръгва по родните екрани от 05.07.2013г. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!


Продуцентът Джери Брукхаймър и режисьорът Гор Вербински, екипът, създал блокбъстърите от поредицата „Карибски пирати“, ни поднасят „Самотният рейнджър“ – вълнуваща приключенска история, изобилстваща с действие и хумор, в която прочутият маскиран герой е възроден през нов поглед.

Духовният воин, индианецът Тонто /Джони Деп/ разказва непознати истории за преобразяването на човекът на закона Джон Рийд /Арми Хамър/ в олицетворение на правдата. Повежда зрителите в лудешка поредица от епични изненади и комични търкания, докато двамата необичайни герои се нагаждат към съвместна работа и борба срещу алчността и корупцията