Поредната инициатива, която подехме с Форум Филм България, този път за СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА, приключи. Тематичната ни игра “Z-та световна война” предизвика сетивата и съобразителността ви. В нея, вие трябваше да откриетe дълбоко спотайваща се заплаха и да кликнете върху нея! След което тя чисто и просто ви се показваше и на вас ви оставаше само да я регистрирате!  Ето къде точно бяхме скрили заплахата, под формата на гигантска, зловеща ръка:
След кликването върху ръката, се стартираше видео, в което орди от обезумели хора заливат екрана. Всеки регистрирал именно тях- обезумели хора, зомбита,  заразени и техни производни, ние приемахме за верен отговор и автоматично включихме съответния регистрирал се в тегленето на наградите. А победителите са:

Ростислав Маринов от гр. Русе
Антон Велизаров от гр. Девин
Петър Георгиев от гр. Хаджидимово
Марийка Щерева от гр. София


Молим всички победители да отговорят на съобщенията , които ще получат на и-мейлите, оставени при регистрацията им, за да обсъдим най- удобния за тях начин за получаване на наградата им. ЧЕСТИТО!

Наградите са осигурени от “Форум Филм България” и ИК “Изток- Запад”!

“Z-та световна война” е вече в кино салоните в цялата страна. Разпространява Форум Филм България. Романът “Z-та световна война” е на книжния пазар в цялата страна. Разпространява ИК “Изток- Запад”!