CINEBUM и Форум Филм България впрегнаха усилия за да ви подготвят за началото на лятото ви. Зрелищния,апокалиптичен екшън “Z-та световна война“ тръгва по родните екрани предпремиерно от петък 21.06.2013г и премиерно от 28.06.2013г. Ние разбира се ви предоставяме възможността да приберете оригинални награди от филма или копие на едноименния роман в най- новата ни игра. Тя е ситуирана тук:

wwz.cinebum.eu

Там ви очаква унищожена част от света и една скрита заплаха, която дебне над него, а вие трябва да я откриете и регистрирате. Играта стартира на 18.06.2013г. и ще приключи на 01.07.2013г. Тогава ще изтеглим и обявим победителите, които ще си поделят нашите награди, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България, Форум филм и ИК Изток-Запад, издаващи романа на Макс Брукс за родния книжен пазар.

Наградите са: 

Многофункционално зарядно с фенерче – 1 бр.
Раница – 1 бр.


Наградите ще бъдат изпратени напълно безплатно на победителите, на посочен от тях адрес, за сметка на www.cinebum.eu!

Гледайте “Z-та световна война“ от 28-ви юни САМО В КИНАТА! Разпространява Форум Филм България!


Служител на ООН се състезава с времето и съдбата, пътувайки по света се опитва да спре избухването на смъртоносна зомби пандемия. В търсене на отговори как да спре унищожителното нашествие, Джери Лейн (Брад Пит) обикаля целия свят, решен да намери начин да спаси не само милиарди непознати, но и собственото си семейство. Под напрежението на тиктакащия часовник и нарастващия ужас по света, мисията на Гари Лейн е да разреши загадка, която е на път да унищожи човечеството.